Lajme

Gratë e PDK-së lëshuan seancën si protestë ndaj Sami Kurteshit


Publikuar më:


Kuvendi

Ai jo që nuk kërkoi falje, por fjalën “lopë” e ndërroi me “hienë që kultivon kurvëri politike”.

Në shenjë proteste për gjuhën e përdorur drejt ministres Hoxha dhe grave në përgjithësi, deputetet e PDK-së kanë lëshuar sallën e kuvendit.

.

Comments
To Top