Ferizaj

Gratë bashkojnë forcat për avokime më të fuqishme


Publikuar më:


Asambleistet e rajonit të Ferizajt dhe deputet e Parlamentit të Republikës së Kosovës, u mblodhën sot në një tryezë të mbështetur nga OSBE, për të diskutuar të arriturat, sfidat dhe planet për bashkëpunimin dhe koordinimin, për idetë të përbashkëta, me fokus mbi alokimin e fondeve për strehimore.

Pjesëmarrëset në këtë tryezë ishin grupi i grave deputete të Parlamentit të Republikës së Kosovës, ku shkëmbyen përvojat e tyre me gratë asambleiste të komunave të rajonit të Ferizajt. Në fund dolën edhe rekomandime të shumë të cilat mund të hynë në pjesën e planit mbi fokusin e alokimit të fondeve për strehimore.

13349230_1343941428955501_560910961_n 13348794_1343941438955500_1197283338_n 13382164_1343941418955502_37779419_n 13349131_1343941432288834_853945296_n

Comments
To Top