Lajme

Google: Kroacia, një nga vendet për të preferuara për turistët


Publikuar më:


Motori i kërkimeve Google tregoi se Kroacia nga qershori 2015 deri në korrik 2016 ishte një nga destinacionet më të preferuara në botë për të udhëtuar.

Rezultatet treguan se 2.71 për qind të të gjitha kërkimeve ishin të lidhura me informacionin në lidhje me udhëtimet në Kroaci, në këtë mënyrë zuri vendin e parë në listën e destinacioneve më të dëshirueshme për pushime verore.

Vendi i dytë shkoi në Greqi nga 2. 54 për qind pjesë e kërkimeve, ndërkohë që Turqia dhe Tajlanda ndanë vendin e tretë me 2.47 për qind, shkruan albinfo.ch.

Spanja është gjetur në vendin e katërt në listën e destinacioneve të favorizuara me 1.99 për qind të kërkimeve, ndërsa vend tjetër kishte Italia (1.9 për qind), Kuba (1.85 për qind), Portugalia (1.66 për qind), Malta (1.65 për qind) dhe Shtetet e Bashkuara.

Edhe pse „The World Bank“” Francën e kishte vlerësuar së fundi si vendin më të vizituar në botë, me pak më shumë se 83 milionë turistë çdo vit, është interesante se ky vend mesdhetar është renditur ndër dhjetë destinacionet më të dëshirueshme.

Comments
To Top