Ferizaj

Gjysmë kilometri rrugë të reja të asfaltuara në pjesët urbane në Ferizaj


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme në  janë asfaltuar rreth gjysmë kilometri asfalt në rrugët urbane të qytetit. Ky asfaltim u bë në rrugët “Fazli Obrazhda”  dhe rrugën “Nazmie Hoxha”.

Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Ferizajt, Agim Aliu në faqen e tij në facebook.

“Rruga që priti gjatë të drejtoj shtatin e saj, është edhe rruga “Fazli Obrazhda” në qytet. Eskavatorët që po bëjnë ndryshimin e infrastrukturës së munguar për dekada me radhë në Ferizaj, intervenuan në këtë rrugë, në rrugën “Nazmie Hoxha” si dhe rrugët përskaj saj që në përgjithësi kanë gjatësinë e gjysmë kilometri rrugë të re të asfaltuar në qytet. Çdo ditë një ndryshim i prekshëm për qytetarët e Ferizajt, çdo ditë një lagje apo fshat më i rregulluar – kjo është sigla e qeverisjes sonë.  Urime banorëve të kësaj rruge dhe rrugëve përreth!” ka shkruar Aliu

To Top