Ferizaj

GJYKATA E FERIZAJT MERR VENDIM PËR ARKËTARIN E KEDS-IT


Publikuar më:


Gjykata Themelore në Ferizaj, ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Ferizajt, për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj të pandehurit B.B për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale përvetësimi në detyrë.

“I pandehuri dyshohet se më 27 dhjetor 2018, në Ferizaj, përkatësisht në kompaninë KEDS – Distrikti Ferizaj, në cilësinë e personit përgjegjës – arkëtarit me qëllim të përfitimit të kundërligjshëm të dobisë pasurore, ka përvetësuar pasurinë e kompanisë KEDS të realizuar nga inkasimet – pagesat ditore të energjisë dhe atë në shumë prej 43.994. 394 euro, e cila pasuri i ishte besuar atij për shkak të detyrës.”, thuhet në njoftimin e Gjykatës.

To Top