Lajme

Gjorgjiev: Qeverisë i janë parashtruar dorëheqjet e ministrave dhe zëvendësministrave të BDI-së


Publikuar më:


aleksandar_port_g

Ministrat dhe zëvendësministrat nga BDI-ja sot i parashtruan dorëheqjet në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë.

“Mund të konfirmoj se deri te Qeveria kanë arritur të gjitha dorëheqjet e ministrave dhe zëvendësministrave nga radhët e BDI-së. Bëhet fjalë për dorëheqjet e ministrave Musa Xhaferi, Fatmir Besimi, Bekim Neziri, Abdilaqim Ademi, Nurhan Izairi, Adnan Jashari dhe Lirim Shabani, si dhe zëvendësministrave Ardian Xheladini, Nemetulla Halimi, Zemri Qamili dhe Ilmi Selami”, deklaroi për MIA-n zëdhënësi qeveritar Aleksandar Gjorgjiev.

Kryesia e BDI-së në seancën e mbrëmshme solli vendim unanim të gjithë ministrat dhe zëvendësministrat e BDI-së të japin dorëheqje të parevokueshme.

Comments
To Top