Ferizaj

Gjobiten 3 qytetarë për parking të parregullt


Publikuar më:Stacioni policor i Ferizajt , nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka marr veprimet e duhura policore dhe ka identifikuar personat, të cilët
me automjetet e tyre, shkaktuan kundërvajtje në komunikacion, parking i parregullt, në një rrugë të qytetit të Ferizajt. Kjo informatë, me foto është dërguar nga një qytetarë në adresën e policisë.
Policia, i ftoi qytetarët në stacionin policor të Ferizajt dhe ata në tërësi i pranuan kundërvatjet e shkaktuara dhe për këtë morën gjobë, sipas ligjit
të komunikacionit rrugor.
Me këtë rast, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, inkurajon qytetarët, si në këtë rast, që të njoftojnë policinë, pa hezitim, për kundërvajtjet e ndryshme që mund të shkaktohen në komunikacionin rrugor.

To Top