Lajme

Gjobë deri në 40 mijë € për shkelësit e të drejtave të punëtorëve


Publikuar më:


Projektligji i punës është gati. Përfundoi diskutimi publik dhe tani Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale po shqyrton vërejtjet dhe propozimet.

Projektligji i punës parasheh që për shkelje të rënda të të drejtave të punëtorëve gjoba të jetë deri në 40 mijë euro.

To Top