Ferizaj

“Gërrnaqat” humbin nga Kosova


Publikuar më:


Ferizaj. 02.01.2021

U polemizua shumë rreth përdorimit të fjalës “Gërrnaqat”. Ishte  një temë që  zgjoi shumë reagime. Por si duket kjo te shumica  u morrë me “sportivitet” sa që  filluan ta përdorin  edhe si emra të ekipeve sportive.

Në Greme të Ferizajt, nën organizimin e bashkëatdhetarëve  Xhavit e Jeton Shabani u zhvillua një ndeshje e futbollli. Dhe kjo pikërishtë në mes të FC “Gërrnaqat” dhe FC “Kosova”

E për këtë u bënë edhe dresat me emra të ekipeve.

Kjo ndeshje u përcjellë nga shumë qytetarë, e patë edhe muzikë e tupana.

Natyrisht çdo ndeshje ka edhe rezultatin, e kjo ndeshje përfundoi me rezultat 7:5 në favor të FC Kosova.

Gëzuar “Gërrnaqa”. Herën tjetër ju presim për ndeshjen e kthimit, sepse jeni gjysma tjetër e jonë.

To Top