Lajme

Gent Cakaj nga Kosova, emërohet Ministër i Jashtëm i Shqipërisë


Publikuar më:


Ndryshimet e bëra në Qeverinë e Shqipërisë nga Edi Rama kanë qenë mjaftë të dukshme.

Kështu pas Besa Shahinit që u emërua Ministre e Arsimit në Shqipëri, kosovari tjetër në Qeverinë “Rama 2”, është këshilltari i deri tashëm i tij, Gent Cakaj, i cili do të jetë Ministër i Jashtëm.

Cakaj do ta zëvendësoj Ditmir Bushatin që ka udhëhequr me këtë ministri deri më sot.

Qeveria e Shqipërisë, përveç ndryshimeve në Ministrinë e Arsimit dhe ate të Jashtme ka pasur ndryshime edhe në shumë ministri tjera.

To Top