Lajme

Gazimestan: Gjenden 15 kilogram eksploziv


Publikuar më:


Policia e Kosovës ka gjetur rreth 15 kilogramë eksploziv në fshatin Mazgit, në afërsi të vendit të njohur si Gazimestan, në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë, raporton Gazeta Express.

Rastin e konfirmuar Policia e Kosovës.

Rruga në magjistralenPrishtinë-Mitrovicë, përkatësisht në afërsi të Gazimestanit për disa ka qenë e bllokuar.

Kjo pasi në këtë rrugë është pranuar informata për një mjet të dyshimtë ku Policiae Kosovës ka bllokuar këtë rrugë për të kryer veprimet e nevojshme policore.

Zyrtarja për informim në Policinë Rajonale në Prishtinë, Flora Ahmeti për Indeksonline ka thënë se aktualisht policia e ka bllokuar segmentin në fjalë, ndërkohë që po kryhet hetimi preliminar lidhur me rrethanat e rastit.

 “Rrethorës 14:00, kemi pranuar informatën për një mjet te dyshimtë ne rrugënmagjistrale Prishtine – Mitrovice, përkatësisht në afërsi te fshatit Mazgit. Tegjitha njësitet policore te nevojshme për te menaxhuar me një situate te tille kanëdale ne vendin e ngjarjes dhe aktualisht janë duke ndërmarrë veprimet enevojshme operative dhe ato te ekzaminimit. Aktualisht policia ka bllokuarsegmentin rrugore ne fjale përderisa te kryhen veprimet e nevojshme policore,ndërkaq po asiston pjesëmarrësit ne trafik për rrugët alternative. Ndërkohë qepo kryhen veprimet e sipër cekura policia ka filluar një hetim preliminarlidhur me rrethanat qe karakterizojnë rastin”, ka thënë Ahmeti.


To Top