Ferizaj

Gati për të filluar puna, në dy çerdhet publike në Ferizaj


Publikuar më:


Hapja nesër e çerdheve publike e private Ferizaj, gjen gati këto të fundit në masat mbrojtëse kundër virusit COVID-19. Sot, nën mbikqyrjen e Inspektoratit të Komunës u dezinfektuan dy çerdhet publike nën menaxhimin e Komunës, kopshti “Engjujt” dhe “Ardhmëria e jonë”, që e nesërmja kur fillon procesi i punës në këto institucione parashkollore t’i ofroj siguri e mbrojtje shëndetit të fëmijëve e stafit punonjës në këto institucione.

To Top