Ferizaj

Futbollistet e KFF Vizioni po u japin “leksione” moshatareve të tyre në turneun DANA CUP


Publikuar më:


Djemtë dhe vashat e klubit Vizioni nga Ferizaj po marrin pjesë në turneun DANA CUP në Danimark

Ekipet e Ferizajt, të drejtuara nga trajneri Qerim Shaqiri-Rusi po tregojnë se janë shumë të përgatitura dhe që në ndeshjet e para ua bënë “8 me 2” ekipeve kundërshtare.

“Sot e filluam furishëm turneun në DANA – CUP, ku vashat e KFF VIZIONI zhvilluan dy ndeshje dhe që të dyja i fituam me rezultate bindëse . Ndeshja e parë u zhvillua ndermjet : BORG IF – KFF VIZIONI 0 : 9 E qe lojtarja Anjeza Rexhepi shënoj hiq më pak se 6 gola . Dhe ndeshjen e dytë u atakuam : FAABERG FB – KFF VIZIONI 0 : 11, dhe prapë ishte Anjeza Rexhepi që tundi rrjetën kundërshtare plotë 6 herë . Njëherit edhe me ekipet e meshkujve patëm rezultate shumë të mira . Grupit i prijmë si me vajza ashtu edhe me djemë në të gjitha kategoritë . I përgezojë të gjithë lojtaret dhe lojtarët për angazhimin maksimal” ka thën Qerim Shariqi- Rusi trajnr i ekipit Vizioni.

To Top