Ferizaj

Fshatrat e Ferizajt ku do të ketë ndërprerje të rrymës në ditët e ardhshme


Publikuar më:


KEDS ka publikuar orarin e ndërprerjes së energjisë elektrike në pjesë të ndryshme të vendit për  ditët e ardhshme.

 

Më 24.11.2018 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (Kodi:40000002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e shtyllave.

Mirëmbajte të planifikuar

 

Më 26.11.2018 në TS 35/10kV Ferizaj lll do të ndërprehet:

  • Dalja 10 kV Jezerci (Kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

To Top