Ferizaj

FRO-05: Qytetarë, mos djegni mbeturinat


Publikuar më:


Forumi regjional i OJQ-ve , Fro-05″ në bashkëpunim N.p.sh, Mbrojtja e Ambientit-MeA” reagon ndaj qytetarëve të pa ndërgjegjshëm te cilët nga pa kujdesia e tyre shkaktojnë dëme me djegien e mbeturinave në kontejnerë, të cilat janë të përbëra në masë nga plastika, përveç dëmeve materiale nga djegia e kontejnerëve lirohen materie që konsiderohet mjaft i rrezikshëm për qytetarët.

Lusim që qytetarët të jenë më vigjilent në veprimet e tyre paralel me ambientin ku jetojnë, dhe në rast të zbulimit të personave të tillë të pa ndërgjegjshëm, do të pasojnë masat ndëshkuese përmes anës ligjore të Republikës së Kosovës.

Drejtori operativ i N.p.sh,,Mbrojtja e Ambientit” Artan Tahiri
Koordinatori I Fro-05 Ilir Buzhala

Comments
To Top