Lajme

Fotografitë më epike që shënuan vitin 2016


Publikuar më:


Edhe pse jemi në ditët e para të vitit 2017 dhe tashmë kanë ndodhur një sërë ngjarjesh botërore, duke përfshirë atë më të rëndën, sulmin terrorist në Stamboll, do ta kujtojmë edhe një herë përmes fotografive vitin 2016.

Trump, Brexit, sulmet terroriste, refugjatët, Lojërat Olimpike… shënuan vitin që sapo lamë pas. /Lajmi.net/

bota1 bota2 bota3 bota4 bota5 bota6 bota7 bota8 bota9 bota10 bota11 bota12 bota13 bota14

 

 

.

Comments
To Top