Ferizaj

Formohet koalicioni PAI , PDAK , LpB – “Lista e Ashkanlive -Ferizaj”


Publikuar më:


Sot në komunën e Ferizajt  subjektet politike nga komuniteti Ashkanli  PAI, PDAK, LpB kanë nënshkruar  marrëveshjen për koalicionin e përbashkët me emrin “Lista e Ashkalive-Ferizaj” e cila do të garon në zgjedhjet 17 tetorit 2021.

 “Kjo iniciativë u formua duke anashkaluar inatet, përçarjet dhe mos pajtimet mes veti, por unifikim politik është bërë që Ashkalit të përfaqësohen në Kuvendin Komunal në Ferizaj, dhe qytetarët nga komuniteti  ynë të kenë përfaqësim sigurt” thuhet në deklaratën e këtyre subjekteve politike.

Te pranishëm në këtë  nënshkrim të marrëveshjes së koalicionit ishin edhe liderët e këtyre subjekteve të cilët thanë se kjo marrëveshje  në zgjedhjet lokale zëri i ashkanlive do të jetë i përbashkët.

To Top