Ferizaj

Forca e Sigurisë së Kosovës, bën shpërndarjen e maskave falas për qytetaret ferizajas


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme, pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës, kanë bërë shpërndarjen e maskave falas për kalimtaret e rastit në sheshin e qytetit në Ferizajt.

U tha se e gjithë kjo po bëhet me qëllim të vetëm që qytetaret të jenë sa më të sigurte dhe të mbrohen nga virusi Covid-19.

To Top