Ferizaj

Fillon ndërtimi i ujësjellësit në Bibaj të Ferizajt


Publikuar më:


Problemi i ujit të pijes dhe  ndërtimi i ujësjellësit  ishte problem i kahershëm i banorëve të fshatrave Bibaj dhe Fshat i Vjetër të Ferizajt.

Sot në këto dy fshatra ka filluar  vendosja e gypave të ujësjellësit dhe  ka ngjallë shpresat se shumë shpejt në   këto dy fshatra do të zgjidhet problem i ujit të pijshëm.

Këtë e ka përshëndetur edhe kryetari i fshatit Bibaj,  Faton Haxhisalihu, i cili ka falënderuar qeverinë komunale për këtë projekt.

“Filloj rrjeti i ujit të pijshëm për fshatin ,Bibaj po ashtu edhe për Fshatin e Vjetër,kuptohet edhe për kompaninë  “Rahovica” mirëseardhje dhe punë të mbarë Falënderimi më i madh shkon për kryetarin e komunës Z.Muharrem Svarqa i cili e bëri të mundshme edhe ne të jemi pjes e qytetit Faleminderit!” ka thënë   Faton Haxhisalihu, kryetar i fshatit Bibaj

13939377_738272719645426_6252141164994365036_n 14053962_738272732978758_8084521331399489789_n

Comments
To Top