Ferizaj

Filmi ”Rruga”, filmi më i mirë i huaj në festivalin ndërkombëtar Route 66


Publikuar më:


Filmi ”Rruga”, nën regji të Besim Ugzmajlit, ka fituar cmimin e Filmit më të mirë të huaj, në Festivalin nndërkombëtar Route 66.

Filmi i metrazhit të shkurtër “Rruga”, trajton temën e trafikimit me qenie njerëzore dhe pikërisht kjo temë është një nga pikat e forta që e ka bërë filmin të ketë sukses.

Lajmin e ka bërë të ditur regjisor përmes një postimi në llogarinë e tij personale në Facebook.

Filmi ”Rruga”, ka qenë i nominuar edhe në shumë festivale të tjera, prej tyre edhe festivale të akredituara nga Akdemia Oscar.

“Rruga” është prodhim i Figurina Film’s me producent, skenarist dhe regjisor Besim Ugzmajlin.

To Top