Ferizaj

FGJK shpall sportistët e vitit 2020, shumica e sportistëve të Akademisë së Gjimnastikës “Ferizaj” u dekoruan me mirënjohje, medalje dhe kupa


Publikuar më:


Federata e Gjimnastikës e Kosovës bëri shpalljen e më të dalluarve për vitin 2020 dhe shumica e sportistëve të Akademis Ferizaj u dekoruan me mirënjohje, medalje dhe kupa.

Akademia e Gjimnastikës “Ferizaj” mori vendin e dytë për gjimnastik artistike për Femra me 191 pikë të grumbulluara dhe vendin e dytë për gjimnastik artistike për Meshkuj me 67.07 ndër të gjitha klubet e Republikës së Kosovës.

Dy nga gjimnastët e Akademis së Gjimnastikës “Ferizaj” u shpallën si sportist të vitit në kategorit e tyre.

Taulant Ramadani sportist i vitit në kategorin junior.

Akil Hetemi sportist i vitit në kategorin fatos.

Për rezultatin e mirë në vegël dhe me notën më të lartë me 9.96 pikë e mori Ornela Karaliti gjithashtu edhe si sportiste e dalluar për kategorin juniore.

Ardi Halili dhe Dijon Mahmuti për kategorin senior u dekoruan me çmime si sportist të dalluar.

Me çmimin Shpresa Olimpike dhe Sportist të Dalluar u dekoruan gjimnastët e vegjël.

Në kategorin para yllka:

Dorela Sherifi

Në kategorin yllka:

Vesa Sadiku

Eriona Arifi

Liza Lohaj

Në kategorin para pionere:

Erza Obrazhda

Në kategorin pionere:

Edisona Aliu

Yvesa Islami

Në kategorin juniore:

Erinesa Qamili

Anita Mustafa

Ornela Karaliti

Për suksesin e Gjimnastëve u dekorua edhe trajneri Jetish Hetemi dhe për punën e pandalur që nga themelimi i Federatës.

To Top