Ferizaj

Ferizajasja Anisa Shabani ne gjysmefinale


Publikuar më:


Ne kuader te gares ne The Voice Albani Kids, Anisa Shabani eshte zgjedhur nga trajneria e saj Arilena qe ajo te jete ne gjysmefinale ne netet LIVE.

Ferizajasa, Anisa Shabani sonte shkelqeu me paraqitjen e saj dhe kjo padyshim bere qe trajnerja ta inkuadroje drejteperdrejt ne gjysmefinale dhe jo ta dergoje ne televotim.

Anises ne i deshirojme sukses qe te jete edhe fituese e ketij kompeticioni.

To Top