Ferizaj

Ferizaj: Themelohet klubi i futbollit “Ashkani”


Publikuar më:


Sot është mbajtur kuvendi i parë zgjedhorë ku u themelua Klubi i Futbollit FC. ASHKANI.

Në kuvendin zgjedhor kanë prezentuar zv.ministri i MKRS-së Qazim Rrahmani ,  përfaqësuesi i FFK-së njëherit Përfaqësuesi në Federatën së Futbollit tê Kosovës për Regjionin e Ferizajt Afrim Haliti , Trajneri dhe profesionisti i futbollit Qerim Shaqiri ( Rusi), nënkryetari i Komunës Florim Bajrami dhe Këshilltari i ZKM-së Jeton Emini.

Sot në këtë  Kuvend themelues të FC.ASHKANI janë zgjedhur strukturat drejtuese të klubit.

Bord Drejtues janë zgjedhur:

Kryetar – Bekim Kryeziu

zv.Kryetar – Hajriz Haziri

Drejtor Sportiv – Bajram Bajrami  dhe

 Gani Haziri

Sekretar – Jeton Emini

Arkatar – Afrim Misini dhe Bexhet Shabani

pjes e Bordit Drejtues është edhe  Ibrahim Kadriu .

Ky klub do të bart  në logo shqiponjën e flamurit të Ashkanlive, kurse ngjyrat e fanelave të klubit do tê ketë ngjyrat e flamurit të Ashkanlive.

To Top