Ferizaj

Ferizaj shkon në Superligë


Publikuar më:


Ferizaj ka siguruar statisin e anëtarit të Suoeligës pas fitores kundër Vllaznimit të Gjakovës.

Epilogun e kësaj ndeshje e përcaktuan penalltitë 3:2   në favor të Ferizajt.

Ndeshja  e barazhit ndërmjet KF Ferizaj dhe KF Vllaznimi e cila   u zhvillua në Drenas  në lojën e rregullt dhe pjesët shtesë perfundoj oa gola. Rezultati i kësaj ndeshje  u vendos oas ekzekutimit të penaltive ku  Ferizaj  mundi Vllaznimin me rezultat 3 : 2 .

Për të përcjellë këtë ndeshje dhe oër të oërkrahur ekipin ferizajas  sot ishin nisur  shumë sportëdashës dhe qytetarë nga ferizaj të organizuar nga tifozeria Ujqit e të përkrahur nga komuna e Ferizajt.

To Top