Ferizaj

Ferizaj: Shkon në 31 numri i të lën.duarve nga shpër.thimi i bombolës së gazit, shtatë në gjendje të rëndë


Publikuar më:


Ka shkuar në 31 numri i të lënd.uarve nga shpër.thimi i bombolës së gazit në Ferizaj.

Shtatë nga të lënd.uarit janë në gjendje më të rëndë dhe janë përcjell për trajtim në Qendren Klinike dhe Universitare.

Lajmin e ka konfirmuar drejtori rajonal i Policisë Emin Beqiri.

“Numri ka shkuar në 31. Shtatë nga ta janë në gjendje të rëndë dhe janë përcjell për në Prishtinë. Dy nga të lënd.uarit janë fëmijë”.

To Top