Ferizaj

Ferizaj: QKMF vazhdon përballjen e suksesshme me COVID-19 në të gjithë sektorët e saj


Publikuar më:


Një prej tyre është edhe Shërbimi i Radiologjisë dhe Diagnostikës që po kryen me përkushtim të gjitha shërbimet e nevojshme karshi kërkesave të qytetarve.
Ky staf profesional karahas shërbimeve të pacientëve të QKMF-së po i del në ndihmë edhe Spitalit të Përgjithshëm të Ferizajt me resurse njerëzore dhe teknike.

Që nga muaji korrik në Kabinetin E RTG-së janë realizuar mbi 1266 shërbime radiologjike për pacientët e prekur me COVID-19, duke mos lënë anash edhe pacientët me probleme të tjera shëndetësore.

Këtij dhe shërbimeve të tjera të QKMF-së mund t’i ndihmojnë edhe qytetarët me kujdesin ndaj vetes dhe të tjerëve duke i respektuar me përpikëri rekomandimet për mbrojtje nga infeksioni, prandaj mos hezitoni të ndihmoni veten dhe të tjerët.

To Top