Ferizaj

Ferizaj: Poezi për Atdhe për Ditët e Diasporës


Publikuar më:


Në vazhdën e aktiviteteve në kuadër të manifestimit “Ditët e Diasporës”, pas atyre sportive, vazhduan aktivitetet kulturore.

Në kuadër të këtij manifestimi, Biblioteka e Qytetit organizoi një orë letrare me motivin “Poezi për Atdhe”.

Interpretuan interprete nga grupi recitatorëve të qytetit:Arbnora Salihu, Adhuresa Salihu, Vanesa Sadriu, Flaka Ramadani dhe Edona Salihu.

Ndërsa në pjesën muzikore interpretuan: Kadrie Karaliti-soliste– Arjeta Krosa – flautë, Eliona Raqi – violinë, Endrit Luri – kitarë dhe Art Luri – piano.

Nesër vazhdojnë aktivitet sipas radhës me “Mbrëmje filmi”

13765668_1651172988535437_4257673472418906608_o 13710690_1651172731868796_7347366660288798879_o 13765939_1651172545202148_1345714655538616340_o 13725091_1651172395202163_6262335209919323378_o 13765824_1651172231868846_1678782705951128465_o 13765773_1651172155202187_3390722158116866798_o 13724895_1651171638535572_2525041346990766505_o 13735618_1651171158535620_5069248658755549015_o 13717403_1651170908535645_7087235562381570677_o 13872758_1651170178535718_7564030267711901448_ns

 

Comments
To Top