Ferizaj

Ferizaj: Nisi rregullimi i trotuarëve në degëzimin e rrugëve “Dëshmorët e Kombit” dhe “Ramadan Rexhepi”


Publikuar më:


Gjatë ditës së sotme ka nisur rregullimi  i trotuareve   në degëzimin e rrugëve Dëshmorët e Kombit” dhe “Ramadan Rexhepi” në Ferizaj.

“Edhe trotuari në njërin krahë të degëzimit të rrugëve “Dëshmorët e Kombit” dhe “Ramadan Rexhepi” në qendrën e qytetit, po rindërtohet tërësisht, në funksion të lehtësisë së qarkullimit të qytetarëve në këtë zonë qyteti”, ka shkruar kryetari i Ferizajt Agim Aliu në faqen e tij zyrtare.

Dje  ka nisur   edhe  zgjerimi i rrugës  në rrugën “Ramadan Rexhepi”  pikërisht përball Spitalit të Ferizajt

To Top