Ferizaj

Ferizaj, kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarve për grabitje dhe vjedhje


Publikuar më:


Prokuroria Themelore në Ferizaj, ka paraqitur kërkesë pranë Gjykatës Themelore në Ferizaj për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurit H.V. dhe R.B, të dyshuar për grabitje dhe përkatësisht vjedhje.

Prokuroria ka njoftuar se H.V gjendet në ndalim që nga data 11 dhjetor 2018, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Grabitja”.

Gjithashtu, R.B. dyshohet se ka kryer veprën penale “Vjedhje” që po ashtu gjendet në ndalim që nga data 11 dhjetor 2018.

To Top