Ferizaj

Ferizaj: KEDS njofton për ndërprerje të rrymës elektrike në dy ditët në vazhdim


Publikuar më:


KEDS ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të rrymës elektrike, për arsye të punimeve në rrjet dhe punimeve të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Data e punimit: 22-09-2020

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gaçka (Stabiliment) nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00 deri 16:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension: (Kodi: 40042002031) TS Burnik; (Kodi: 40042002033) TS Kashtanjev 1; (Kodi: 40042002034) TS TS Kashtanjev 2 Xhamia; (Kodi: 40042002035) TS TS Kashtanjev Lug; (Kodi: 40042002030) TS Gaçka-Qallakët (Ejupët); (Kodi: 40042002032) TS Izhancë;

(Kodi: 40042002029) TS Gaçka-Blind.

Vendet: Fshatrat Gaçkë, Kashtanjevë, Izhancë dhe Burnik.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Në NS 35/10kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Drejtimi i Carralevës (Stabiliment)  prej orës  10:00-14:00

Nënstacionet që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Gashët) (Kodi: 41046004029)

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë I (te Musojt) (Kodi: 41046004030)

NS 10/0.4 kV  Carrelevë-Kastrioti (Kodi: 41046004042)

NS 10/0.4 kV Devatak (Kodi: 41046004056)

NS 10/0.4 kV  Kryqi i Belincit (Kodi: 41046004058)

NS 10/0.4 kV (Kodi: 41046004059)

NS 10/0.4 kV  Guri Company ShPK Naim Ibush Arifi (Kodi: 41046004060)

NS 10/0.4 kV Carralevë-Fehmiu (Kodi: 41046004061)

NS 10/0.4 kV Carralevë-Behajt (Kodi: 41046004062)

NS 10/0.4 kV Zborc Dani (Kodi: 41046004063)

NS 10/0.4 kV Carralevë te Xhamia(Kodi: 41046004064)

NS 10/0.4 kV Carralevë –Pompat e ujit (Kodi: 41046004065)

NS 10/0.4 kV Carralevë III-Shkolla e vjeter(Kodi: 41046004066)

NS 10/0.4 kV Zborc – e reja (Kodi: 41046004070)

NS 10/0.4 kV Pishat 1 (Kodi: 41046004073)

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë IV (te Azizi) (Kodi: 41046004081)

NS 10/0.4 kV Pjetërshticë III (te Dugojtë) (Kodi: 41046004089)

NS 10/0.4 kV Besimi Comerc (Kodi: 41046004094)

NS 10/0.4 kV Hajri Xhelili (Kodi: 41046004095)

NS 10/0.4 kV Ntp Ekoplan (Gurthyesi Lulzim Abazi) (Kodi: 41046004101) 

NS 10/0.4 kV Habib Hyseni (Kodi: 41046004114)

NS 10/0.4 kV Kastrioti (Kodi: 41046004119)

NS 10/0.4 kV Sborc-Badraxhit (Kodi: 41046004122)

NS 10/0.4 kV Sborc-Topillët (Kodi: 41046004123)

NS 10/0.4 kV Semedin Dugolli-Zdrukthtari (Kodi: 41046004125) 

Vendet: Pjetershticë, Caralevë, Zborc dhe Belincë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesëve, ndërrim i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

Punime në projekte investive

Data e punimit: 23-09-2020

1.

Në NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti   (Kodi: 40000001)  prej orës 09:00 – 16:00

Vendet: Qyteti (një pjesë), rr. Rexhep Bislimi, rr. Hasan Prishtina, TS Pylltaria dhe Grupi i Bizneseve.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm.

Punime nga palët e treta

Data e punimit: 23-09-2020

1.

Në  NS 35/10 kV Shtërpcë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breza  (Kodi: 40044003)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vilat, Jazhinca, Sevçe, Vërbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm – 10(20)kV.

To Top