Ferizaj

Ferizaj: Aksioni i policisë me automjete dhe rroba civile


Publikuar më:Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, ka vazhduar me aktivitetet e saja në
parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor. Së fundmi policia ka
nisur një aksion me automjete dhe rroba civile në identifikim të kundërvajtësve
të ndryshëm në komunikacion .
Ky aksion, ndryshe nga aksionet tjera po realizohet nga policë me rroba civile
nga Njësia Rajonale e Komunikacoinit Rrugor e Ferizajt .
Patrulla e policisë me automjete dhe rroba civile në lëvizje , nëpër lokacione
të ndryshme, në rrugë lokale dhe magjistrale identifikojnë drejtuesit të cilët
shkaktojnë kundërvajtje të ndryshme në komunikacion, të njëjtit ndalohen dhe
u shqiptohen gjoba kundërvajtëse, sipas ligjit të komunikacionit rrugor.
Në kuadër të këtij aksioni policia nga data 14.09.2021 deri më sot ka
shqiptuar këto kundërvajtje:

 • Mos respektimi i shpejtësisë së kufizuar, 204 gjoba
 • Tejkalim në vije të plotë apo vend të ndaluar, 28 gjoba
 • Drejtimi i mjetit pa patentë shofer , 52 gjoba
 • Kalimi i afatatit të regjistrimit , 103 gjoba
 • Xhamat e errët, vendosja e foljes ose materialit tjetër, 75 gjoba
 • Mos përdorimi i rripit të sigurisë , 222 gjoba
 • Përdorimi i telefonit gjatë ngasjes , 497 gjoba
 • Kundërvajtje tjera, bazuar në ligjet në fushën e trafikut rrugor, 859gjoba
 • Gjithsej , 2040 gjoba
  Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aktivitete të
  shtuara si në plan edhe ne ditët në vijim, me synim parandalimin e
  aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe fton qyetatarët që të
  bashkëpunojnë me policinë.
  Për të gjitha kundërvajtjet që mund të shkaktohen në komunikacion, të
  njoftojnë menjëherë policinë, stacionin më të afërt, apo përmes aplikacionit
  digjital ‘’Lajmëro Policinë ‘’ dhe në numrat kujdestarë : 192 ,0290/326-250 &
  0290/322-406.
  Të dhënat e juaja do të ruhen në konfidencialitet të plotë.
To Top