Ferizaj

Këto pjesë të Ferizajt nesër do të kenë ndërprerje të rrymës


Publikuar më:


Ferizaj. 14.07.2016. KEDS njofton për ndërprerjen e rrymës në këto pjesë të Ferizajt.

Ferizaj.

Më 15.07.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçkës (40042002) prej orës 09:30 deri në orën 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Musovit, Greme, Gaçka Semaja, Burrniku, Bajnica, Kashtanjeva, Prushaj, Sllatina e Lepencit,  TS-Afrim Tafa-Baicë (Fabrika e ujit), TS-Gurthysi 7 Shtatori-Isa Vishi.

Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit të shtyllave dhe të kyçjes së degës për TS 10/04 kV “ Bajram Curri “- Gaçkë.

15.07.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj (40042004) prej orës 09:00 deri në orën 11:30.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Pleshina, Zaskoku dhe Ujësjellësi Ferizaj.

Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit të shtyllave të tensionit të mesëm – Zaskok.

 

Comments
To Top