Ferizaj

Fshati i Vjetër përfundon aksionin e pastrimit të fshatit dhe mbjelljen e drunjëve dekorativ


Publikuar më:


Ferizaj. 24.03. 2019. Fshati i Vjetër  ka disa javë që me vetiniciativ ka filluar pastrimin e fshatit, aksion ky i cili sot ka përfunduar edhe me mjjelljen e drunjëve dekoratik.

Gjat këtij aksioni  banorët e këtij fshati u ndihmuan edhe nga Qeveria komunale, “Pastërtia” , kompanitë private më logjistikë e deri  te Brigada e Zjarrfikësve e cila sot i furnizoj me ujë  për ujitjen e drunjëve dekorativ.

Në përmbyllje të aksionit këtë fshat e vizituan edhe  Kryesuesja e Kuvendit Komunal, znj. Kristina Gashi-Bytyqi, drejtor të Drejtorive komunale, Arbër Bytyqi nga Drejtoria e Infrastrukturës dhe  Burim Bajrami nga Drejtoria e Bujqësisë.

Në këtë ceremoni të përmbylljes së këtij aksioni mori pjesë edhe  ish kryetari i Ferizajt , z. Bajrush Xhemajli i cili përgëzoi banorët për këtë aksion në të mirë të  mbajtjes së nja ambient më të pastër .

“Sot në Fshatin e Vjetër, u përmbyllë  aksioni i filluar para disa jave, në  pastrimin e rrugëve dhe me mbjelljen e drunjëve dekorativ. I falënderojmë të gjithë qytetarët e Fshatit të Vjetër për pritjen e ngrohtë, kryetarin e nëndegës z.Blerim Asllani, z.Faruk Beqiri, poashtu falënderoj ish kryetarin e komunës së Ferizajt, z.Bajrush Xhemaili për prezencën dhe fjalën e tij, drejtorët e drejtorive komunale dhe anëtarët e kryesisë së Degës së PDK-së.Iniciativat e tilla çdo herë do ta kenë përkrahjen e qeverisjes komunale, dhe pa dyshim se ky aktivitet do të jetë shembull i mirë për të gjitha fshatrat e më gjërë, me qëllim krijimin e një mjedisi më të pastër dhe më të shëndetshëm për të gjithë” ka thënë Kristina Gashi-Bytyqi

To Top