Lajme

Familja Muslijaj nga Gjakova bëhet me shtëpi të re (Video)


Publikuar më:


shtepi_1461001279-6938805

Familja Muslijaj nga fshati Plançor i komunës së Gjakovës, e cila ka jetuar në kushte të mjerueshme të banimit, nga sot e tutje do të bëjë një jetë dinjitoze.

Asaj i është ndërtuar një shtëpi nga Kened Frrokaj, bashkatdhetar i cili jeton dhe vepron në Zvicër.

I gjithë ndërtimi kësaj shtëpie është donacion i familjes Frrokaj, raporton TV Syri Vision.

Kenedi në fillim mbylli dyert e barakës në të cilën kishte jetuar familja Muslijaj, e cila kishte një hapësirë të vogël dhe pak kushte normale për jetë.

Pastaj ai dorëzoi çelësat e shtëpisë së re, vlera e të cilës është rreth 36 mijë euro, dhe ofron të gjitha kushtet për jetesë.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=W1MVCTAuQVs]
Comments
To Top