Ferizaj

Familja Mjaku nga Kaçaniku ka nevojë për ndihmë (Video)


Publikuar më:


Ta ndihmojmë Rinor Mjakun

Rinor Mjaku, është 14 vjeçar nga Kaçaniku, i sëmurë rëndë.

Ai vuan nga Paraliza e Plotë e Trurit.

Rinori është djalë i Ali Mjakut, ish ushtar i UÇK-së, i cili e mbanë familjen me pensionin e veteranit dhe pensionin e babait, por këto të ardhura nuk mjatfojnë as për ushqime e nevoja të përditshme.

E, familja Mjaku banojnë në një shtëpi e cila nuk ka kushte banimi.

Aq më shumë me gjendjen shëndëtësore të djalit tyre me nevoja të veçanta.

Por për ta rënduar edhe më shumë situatën edhe gjyshi i Rinorit është i sëmurë rëndë.

Prandaj, të prekur rëndë nga gjendja e kësaj familje, ne, një grup shokësh e shoqesh nga Kaçaniku, kemi marr iniciativën që t’i NDIHMOJMË familjes Mjaku dhe ftojmë që kushdo që ka mundësi të na bashkohet në këtë iniciativë.

Edhe pse sëmundja nga e cila vuan Rinori është e pashërueshme, t’i ndihmojmë familjes Mjaku që së paku t’ia bëjmë një shtëpi të banueshme dhe t’ia lehtësojmë sadopak jetën.

Duke shpresuar dhe besuar në humanitetin tuaj, ju falënderojmë paraprakisht!

Ekipi inicues: Astrit Sokoli Ben Apolloni Burim Shehu Burim Piliqi Adnan Tafili

Adresa ku mund të drejtoheni për të ndihmuar ose për informacione, është: Ordinanca “Mici-Dent”, në Kaçanik

Personi kontaktues: Numri i telefonit: 046 184 289 Viber: +383 46184289

To Top