Ferizaj

EURASHE i uron mirëseardhje UShAF-it në rrjetin e tyre


Publikuar më:


Sekretari i Përgjithshëm i Asociacionit Evropian të Institucioneve në Arsimin e Lartë (EURASHE), z. Michal Karpise, i uron mirëseardhje Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) në rrjetin e tyre.

UShAF, tani më është i anëtarësuar në këtë rrjet, i cili është përfaqësuesi kryesor i arsimit të lartë profesional në Evropë dhe numëron gjithësejt 61 anëtarë, të cilët përfaqësojnë më shumë se 650 institucione të arsimit të lartë nga e gjithë Bota.

https://www.eurashe.eu/eurashe-welcomes-two-new-affiliate-members/?fbclid=IwAR2xl8deJu6LJeZ0VaUY7_C2PSkmaW6iCpMp5TL_T4-CRMeRbGoJzaYWaOA

To Top