Lajme

Erdogan: “Pas ngjarjeve të 17-25 dhjetorit, mbrëmë u kuptua me kuptimin e plotë të fjalës se kush është Struktura e Shteti Paralel…


Publikuar më:


Erdogan: “Pas ngjarjeve të 17-25 dhjetorit, mbrëmë u kuptua me kuptimin e plotë të fjalës se kush është Struktura e Shteti Paralel. Siç u pa, mbrëmë e shfaqën shembulluin e terrorit me kuptimin e plotë të fjalës. Këta janë aq të poshtër, saqë t’i drejtojnë kah populli armët të cilët i kanë siguruar po nga ky popull, me mundësitë dhe paratë madje edhe të të varfërve.”

Comments
To Top