Ferizaj

Enver Hoxhaj pas ngjarjes në Ferizaj: Uroj shërim sa më të shpejtë për të gjithë


Publikuar më:


Thellësisht i prekur nga shpë.rthimi që ndodhi në Ferizaj, ku mbetën të lën.duar dhjetëra qytetarë! Kam pasur menjëherë një bisedë telefonike me kryetarin Agim Aliu për të mësuar për gjendjen e fundit dhe u sigurova se po angazhohet maksimalisht për t’u kujdesur dhe për t’ju qëndruar afër atyre që u prekën nga kjo ngjarje.

Tani në këto momente gjithçka duhet të fokusohet në shpë.timin e jetë.rave të të lën.duarve në këtë fat.keqësi. Falënderoj ekipet e emergjencës, policinë e zjarrfikësit që bënë gjithçka që të ndihmojnë sa më shpejtë të lën.duarit! Bashkëndjej me familjet e të lën.duarve dhe uroj shërim sa më të shpejtë për të gjithë, ka shkruar  Enver Hoxhaj

To Top