Kultura-Arti

Ensar Hashani vije me këngën Mësueses (Video)


Publikuar më:


Në ditën e mësuesit , i riu Ensar Hashani ka publikuar këngën kushtuar mësueses.

Kjo këngë me tekst dhe muzikë të Shaban Ratkocerit  u promovua më 7 Mars, në Ditën e Mësuesit  ku edhe protagonistes së videos, mësueses,  iu dha mirënjohje me rastin e pensionimit të sajë.

Është një këngë që është mirëpritur edhe nga publiku.

To Top