Ferizaj

Endrit Uruçi fitues i Turneut NLB Banka


Publikuar më:


Organizuar nga Federata Sindikale e Sportit të Kosovës dhe mbështetur nga Federata e Shahut të Kosovës në Hotelin Grand Prishtina është zhvilluar Turneu “28 Nëntori” në shah. Në këtë turne kanë marrë pjesë 102 shahistë nga rajoni. Garat janë zhvillua me 9 xhiro sipas sistemit zviceran.

Krahas këtij turneu është zhvillua edhe Turneu tradicional me lëvizje të shpejta organizuar nga NLB Banka në kuadër të 28 nëntorit.
Në mesin e 48 shahistëve të Kosovës, vendi i parë i ka takuar, anëtarit të Dardanisë së Prishtinës, Endri Uruçi. Ai nga 13 parti të zhvilluara ka tubuar 11 pikë. Pas tij është renditur Muhamet Asllani, po ashtu me 11 pikë, kurse kampioni i Kosovës, Nderim Saraçi ishte i treti me 10 pikë.

1 Uruçi Endrit 11,0
2 Asllani Muhamet 11,0
3 IM Saraçi Nderim 10,0
4 Basha Sedat 9,0
5 Suhogerlla Xhevat 9,0
6 IM Podlesnik Bogdan 8,5
7 FM Makolli Perparim 8,0
8 IM Sadiku Bedri 8,0
9 Saraçi Korab 8,0
10 FM Jashari Ardian 8,0
11 FM Suljovic Sulejman 7,5
12 Idrizaj Abedin 7,5
13 Hajra Hajredin 7,5
14 Ikic Alija 7,5
15 Uruçi Besim 7,0
16 Kasumi Gezim 7,0
17 Krasniqi Alban 7,0
18 Qorri Fatmir 7,0
19 Deda Dede 7,0
20 Avdiu Nysret 7,0
21 Ajvazi Laberion 6,5
22 Recica Hysni 6,5
23 Hoxha Murat 6,5
24 Mehmeti Shqipdon 6,5
25 Hasani Ali 6,5
26 Saraci Liman 6,5
27 Helshani Sheremet 6,5
28 Haliti Bledar 6,5
29 Rama Rame 6,0
30 Zenuni Albert 6,0
31 Bytyqi Arben 6,0
32 Serifovic Faruk 6,0
33 Gashi Agron 5,5
34 Krasniqi Hajdin 5,5
35 Alic Husein 5,5
36 Sejdiu Hysni 5,5
37 Hyseni Nuridin 5,5
38 Krasniqi Avni 5,0
39 Sherifi Shemsedin 5,0
40 Dilji Emell 5,0
41 Asllani Ibrahim 4,5
42 Rexhaj Imer 4,5
43 Shatri Faik 4,5
44 Vertopi Faton 4,5
45 Kollari Sulejman 4,0
46 Sadiku Ylber 3,0
47 Xhakaj Shehat 2,0
48 Berisha Agon 2,0

To Top