Ferizaj

Emrat e ish pjesëtarëve të UÇK-së nga Ferizaj, për të cilët Serbia ka lëshuar fletarrest në INTERPOL


Publikuar më:


Në urdhër arrestet e Serbise të lëshuara përmes Interpolit për ish pjestarët e UÇK’së, një numër i konsiderueshëm janë nga Ferizaj, e disa prej tyre edhe bartës të institucioneve dhe figura publike

Lista e ish ushtarëve te UÇK`së, nga Ferizaj  për të cilët qeveria serbe ka lëshuar fletarrest:

  1. Elmi Recica,- Ferizaj
  2. Hajdin Abazi -Ferizaj
  3. Gzim Haxhimusa,- Ferizaj
  4. Imri Ilazi,- Ferizaj
  5. Milazim Dërguti,- Ferizaj
  6. Emrush Xhemajli,- Ferizaj
  7. Ilmi Ramusholi,- Ferizaj.
  8. Ismet Sadiku,- Ferizaj
  9. Bajram Bega -Jezerc të Ferizajt.

 

Comments
To Top