Ferizaj

Elmi Reçica po merrë pjesë në një takim të Parlamentit Evropian të Lutjeve Evropiane të Mëngjesit në Bruksel


Publikuar më:


Elmi Reçica , Kryetar i Komisionit për Punë të Jashtme në Parlamentin e Kosovës, po merr pjesë në një takim joformal të Parlamentit Evropian të Lutjeve Evropiane të Mëngjesit në Bruksel .
“Kënaqësi e veçantë të jem i pranishëm në Programin e Lutjeve të Mëngjesit Evropian në Bruksel, që po mbahet nga 6 deri më 8 dhjetor 2016 në Komisionin Evropian dhe Parlamentin Evropian. Kjo ngjarje vjetore e organizuar nga anëtarët e Parlamentit Evropian, me pjesëmarrje të shumë personaliteteve nga Evropa dhe SHBA-të, në një mjedis dhe frymë tejet miqësore, me qëllim të lutjes për paqe dhe jetë të mirë në Evropë dhe në botë, të forcimit dhe thellimit të marrëdhënieve midis vendeve tona” ka thënë Reçica.
“Pata rastin të bashkëbisedojmë me shumë anëtarë të Parlamentit Evropian dhe personalitete të tjera, midis tyre edhe me Princeshën Margaretha të Lihtenshtajnit” ka thënë Reçica.

15380523_980256692118586_9170038242117394313_n 15319173_980256668785255_867353226922829232_n 15337626_980256638785258_6546128399991475547_n

Comments
To Top