Lajme

Elezaj: Qeveria të bëjë zgjidhje të përhershme për pensionet e veteranëve


Publikuar më:


Elezaj i ka bërë thirrje Qeverisë të bëjë një zgjidhje të përhershme sa i përket buxhetit për pensionet e veteranëve.

Ai ka thënë për “Epoka e re” se për ta tejkaluar këtë krizë, Qeveria mund t’i marrë mjetet nga Fondi i Privatizimit.

Elezaj ka thënë se përfaqësuesit e Fondit Monetar Ndërkombëtar kanë kontaktuar edhe me OVLUÇK-në dhe, sipas tij, ata nuk përzihen deri në atë masë siç po deklarohen zyrtarët qeveritarë.

“Dyshoj se mungon vullneti nga ana e institucioneve për të bërë një zgjidhje të përhershme për pensionet e veteranëve”, ka theksuar ai, duke shtuar se thirrja e tyre konkrete për Qeverinë është se të gjithë veteranët e UÇK-së duhet të paguhen.

Comments
To Top