Kultura-Arti

Edona Salihu, zëri “pushkë” i recitimeve skenike (Video)


Publikuar më:


Kjo është Edona Salihu nga Ferizaj. Është fituese e garave të recitatoreve. Është adhuruese e poezisë dhe ka qenë e ftuar ne festivale e emisone te ndryshme televizive. Edona edhe ketë vit është ftuar që të marrë pjesë në Akademinë përkutimore për Agim Ramadanin ,herën e par tek varrezat ndërsa këtë vit ka recituar në Akademinë “Ditët e shqipes” për Agim Ramadanin që u mbajt në Prishtinë. Ështe një vajzë e shkëlqyeshme në shkollë, në teater dhe kudo qe shkon. Është pjesë e grupeve dhe klubeve të ndryshme dhe ka një përkrahje te madhe jo vetem nga aktoret e Ferizaj por edhe nga aktoret e tjerë nga Kosova.

Kjo vajzë me këtë talente meriton të përkrahet.(minuta 44:25)

Comments
To Top