Kultura-Arti

Edi Sopa për 8 Mars publikon këngën “Për ty nënë”


Publikuar më:


Me rastin e Ditës ndërkombëtare të gruas Edi Sopa ka publikuar këngën “Për ty nënë”

Kënga për ty nënë e punuar edhe me video spot   interpretohet nga Edi sopa  me tekst të Njomza Mezinit, muzik dhe orkestrim  të Arti Recd he video të Time Pictures.

Kënga e Edit erdhi pikërisht në ditën  kur  shënohet Ditna ë nënës dhe I kushtohet asjë.

To Top