Lajme

Drenas, 60 qytetarë nuk i gjejnë emrat në listat e votimit


Publikuar më:


Visar Sutaj DnV
“Deri tani janë mbi 60 raste ku qytetarët nuk kanë gjetur emrin në listat e votuesve”, ka thënë Visar Sutaj nga Demokracia në Veprim.
Në shkollën “Halil Bajraktari” ka pasur fotografim të votës dhe nuk është raportuar nga komisionerët. Në shkollën “Gjevë Lladrovci” në Gllanasellë një person ka asistuar dy herë në votim.
Në qendrën e votimit në Nekoc në shkollën “Bajram Curri”, ka qenë një grup prej 5 personave që kanë tentuar të votojnë më shumë se një herë.
“Pjesëmarrja është mjaft e ulët por besojmë që do të rritet pjesemarrja dhe inkurajomë qytetarët të dalin të votojnë”, ka thënë Sutaj.

.

Comments
To Top