Ferizaj

Drejtori i Emergjencës jep detaje për gjendjen e pacientëve nga Ferizaj


Publikuar më:


Drejtori i Klinikës Emergjente në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, Basri Lenjani ka dhënë informacione për gjendjen e personave të lë.nduar si pasojë e shpë.rthimit të një bo.mbole të gazit në një restorant në Ferizaj.

Në një konferencë të mbajtur bashkë me ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj, ai tha se 15 persona kanë kërkuar trajtim në këtë klinikë.

Ai tregoi se 3 persona janë në mjeekim intensiv.

“15 të lën.duar si pasojë e eks.plodimit të bo.mbolës kanë ardhur në klinikë.  3 pacientë janë në kujdesin intensiv. Ndërsa, një 20 vjeqarje e cila ka die.gie të fytyrës, kokës, qafës dhe pjesëve tjera, do të dërgohet për trajtim në Klinikën e Ortopedisë. 10 pacientë po qëndrojnë ende në klinikë, pasi janë duke u trajtuar”, shtoi ai.

Lenjani tha se kanë pasur një bashkëpunim shumë të mirë me Spitalin e Ferizajit, dhe sa këta të fundit i kanë lajmëruar me kohë për pacientët që i kanë referuar, andaj edhe janë bërë gati dhe kanë sistemuar të gjitha pacientët

To Top