Ferizaj

Don Vink Pali dekorohet me Medaljen e 10 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës


Publikuar më:


Ferizaj. 14,12.2018. Famullitarit Don Vink Pali, i cili ka shërbyer në  vitet 1994-1999 si Famullitarë I KishësKatolike në Ferizaj  i është ndarë Dekorata e 10 Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës.

 Bëhet e ditur se kjo dekorat famullitarit  Don Vink Palit I është ndarë me kërkesë të qytetarëve ferizajas drejtuar Presidentit Hashim Thaçi, dhe me përkrahje të deputetit  Elmi Reçica.

Kjo dekorat Don Vinkut i është ndarë për kontributin e dhën për çshtjen kombëtare, atdhedashurisë, solidaritetit dhe tolerancës fetare ,  gjat viteve 1994-1999, sa ishte  në shërbim në Kishën Katolike “Engjulli i Rojes” në Ferizaj.

Don Vinkut, në emër të Presidentit, Dekoratën ia dorëz këshillëtarii Presidenttit, Ismail Syla.

 “Sot u shpërblye modestiasi virtyt me të cilin është pajisur shpirti human I don Vinkut” ka thënë  Prenk Gashi, këshilltarë gjatë  kohës së aktivitetit të Don Vinkut.

To Top