Lajme

Dodë Gjergji: Të rrisim dashurinë për Kishën në mënyrë që të ecim drejt paqes


Publikuar më:


Në ceremoninë, ku ishin të pranishëm shumë mysafir si nga jeta politike dhe ajo civile, Imzot Dodë Gjergji theksoi se për të ecur drejtë së ardhmes duhet të rrisim dashurinë për Krishtin dhe për Kishën në mënyrë që të ecim drejt paqes.

“Sot na rrethojnë shumë gjëra, të cilat na trishtojnë, por siguria e brendshme e dashurisë dhe guximi për të ecur drejt të ardhmes dhe drejt paqes na mbajnë, andaj gëzuar për shumë vite viti i ri”, tha Dodë Gjergji.

.

Comments
To Top