Ferizaj

Djaloshi Zylbehar Kaloshi ka nevojë për ndihmë


Publikuar më:


Ta ndihmojmë Zylbeharin!!!

Djaloshi i vogël Zylbehar Kaloshi nga Fsh. Gorancë, Komuna Hani i Elezit.
Atij i duhet shërim jashtë vendit dhe ka nevojë për të gjithë ne për t’ia siguruar një shumë të të hollave.
Ai vuan nga një sëmundje e tumorit në gju.

Të gjithë të interesuarit për ta ndihmuar Zylbeharin mund të paraqiten në nr. e telefonit

+377 (0)44 693 542
+377 (0)45 217 405

Llogaria : 1703003026158681
IBAN : XK05 1703 0030 2615 8681

Një shumë e parave nga ju, për Zylbeharin do të thotë JETË!
Dhuro jetë edhe TI!

Zylbehar Kaloshi11

Comments
To Top